Økologi i havgapet

I havgapet på Sunnmøre finnes et nydelig aktivhus som er bygget med fokus på økologi. Huset blir oppvarmet med solfangere og vedovn, og materialene som er brukt er så langt det er mulig produsert i nærområdet av nedbrytbare stoffer. Sjekk den nydelige utsikten mot Sunnmørsalpene! Foto: Anna-Ma OlssonDenne saken er under arbeid - kommer snart!

4 kommentarer

Lisa

09.03.2013 kl.20:58

Super pen side du har! Blir nesten helt misunnelig her jeg sitter! Jeg har ikke blogg fortiden, så syntes det var bedre å tipse deg om en sinnsykt fet konk som er nå. Premien er gavekort på fem tusen kroner. Delta da vel! :-) Tenk om du vinner! :D

Mette

10.03.2013 kl.10:11

Sykt fin blogg du har! Blir nesten helt misunnelig her jeg sitter! Jeg blogger ikke noe mer, så syntes det var bedre å tipse deg om en sinnsykt fet konkurranse som er nå. Det ekstraordinære er at premien er en flatskjerm TV verdt femtusen kr!!!! Delta da vel! :-) Tenk om du vinner TV'en! :D
Vil du vinne en storbyferie for 2? :-) Delta i konkurransen vår da!

Barbra

08.04.2013 kl.01:38

Heisan! :-) Har bare lyst å rose deg for at du har en utrolig god blogg!! Blir så glad når jeg finner gode blogger som faktisk prøver å gjøre det litt spennende for leserne å følge med. Kanskje jeg skal bli fast leser? :-D Jeg pleide å blogge før, men jeg sluttet fordi jeg fikk så mange dumme kommentarer. Du må ikke slutte om du får det da, fordi da vinner de dumme. Men jeg har forresten noe til deg... Det er en konk jeg akkurat ble med på nå som du kan vinne et år med gratis energi drikke i. Det er sykt bra for meg, fordi jeg er helt avhengig, hehe, men kanskje du har mer flaks enn meg?! :-D Bli med du og da!

Skriv en ny kommentar

Hege Norman

Hege Norman

40, Lillehammer

Frilanssjournalist som skriver om mat, miljø (interiør, reiser og økologi) og MENNESKER! Tips meg gjerne om gode saker:-)

Kategorier

Arkiv

hits